Imoti Inn

English

Строителство на сгради

ИМОТИ ИНН ЕООД е строително-инвестиционна компания, насочена към създаването на жилищни сгради - тип многофамилни къщи, които се отличават с луксозно изпълнение, функционалност, качество и оригинална архитектура. Във всяка наша сграда влагаме много любов и вярваме, че Вие, нашите клиенти, ще почувствате това, когато прекрачите прага на новия си дом. При създаването на една нова сграда, ние влагаме прецизност и отношение във всеки етап от строежа - от избора на парцел, при проектирането, при строителството и т.н. до крайния продукт - Вашия уютен, функционален и луксозен нов дом.

Изборът на локация - стараем се да проектираме нашите сгради на най-подходящото място, затова строим в тихи и спокойни места за живеене, които същевременно осигуряват бърз и лесен достъп до центъра на град София.

Проектирането - за нас идейният проект е най-важен и в него влагаме оригиналната изисканост и функционалност на нашите сгради. Съчетаваме съвременен дизайн с комфортни и просторни разпределения на площите.

Материалите - качествените материали са ключът към нашия успех. Ние работим със строителни материали само от доказани производители. Това ни гарантира безкомпромисно изпълнение и дълъг живот на нашите сгради.

Нашите клиенти - за нас всеки клиент е специален и затова се стараем да предложим най-оптималния и функционален вариант на дом, съобразен с неговите нужди.

Покупка на жилище - ние Ви предлагаме да закупите Вашето жилище от нас като сме на разположение да Ви консултираме през всеки един етап от процеса по вземане на Вашето решение.

Вижте повече

Работно време:


  • Понеделник - Петък: 9:00 - 17:00

  • Събота и Неделя: Почивни дни

Телефон:


  • Телефон: 02 42 36 073

  • GSM: 0889 574 869

  • Email: office@imoti-inn.com

Адрес:


  • ул. Любата №19
    кв. Лозенец, София

© Imoti Inn Ltd. Всички права запазени.