Imoti Inn

English

За нас

ИМОТИ ИНН ЕООД развива дейност в областта на проучване, проектиране, интериорен дизайн, строителство на сгради и продажба на недвижими имоти. Опитът на нашите специалисти е над 11 години, като се стремим да спазваме следните приоритети:

- Внимание към хората

- Уважение към идеите

- Упоритост при преследване на целите

- Прецизност към детайлите

- Лоялност в работата

- Постоянство в стандартите

- Сигурност и безопасност в процеса

- Строгост в изискванията

- Иновации и усъвършенстване

- Безкомпромисност към материалите

- Гъвкавост и коректност в обслужването

- Стриктно изпълнение на договорите

- Отговорност към поетите ангажименти

ИМОТИ ИНН залага в работата си на висококвалифициран екип, съвременна техника, високи критерии във всички етапи на работата – проучване, проектиране, изпълнение, гаранционно обслужване, както и в индивидуалния подход към клиентите си. Всички клиенти получават персонално внимание и насоки и за етапите след закупуване на жилището си. Нашите интериорни дизайнери са високо квалифицирани и иновативни. Ръководството на компанията съчетава професионалните си познания с добър усет за нуждите на клиентите и безкомпромисно отношение към следване на стандартите и качеството във всяко едно негово измерение.

КАКВО ОЩЕ...

Лидерските ни умения, натрупаните успешни проекти, както и богатия ни опит в общуването с инвеститори гарантират, че нашите клиенти ще бъдат доволни от всяка една услуга и проект, които ИМОТИ ИНН ЕООД извършва за тях. Може да разчитате на нашите професионални услуги в упражняване на инвеститорски контрол и координация и изпълнение на сторителния процес. Ние можем да ви съдействаме и при продажба на вашия имот, отдаване под наем или управление на имота. В момента фирма ИМОТИ ИНН ЕООД работи в две направления - строителство на собствени сгради и строителство на сгради на чужди инвеститори. В богатото портфолио на фирмата са собствена сграда ВИТОША ИНН в кв. Бояна, петзвездния хотел "ХАЯТ РЕДЖЪНСИ" на паметника Васил Левски, Нова Телевизия, Магазини Фантастико, Магазин Кауфланд, АМ Струма- тунел Железница, Жилищен комплекс Елисее, Жилищен комплекс Витоша Тюлип и много други сгради. Във фирмата работят над 30 квалифицирани работника, профилирани в груб строеж (кофраж, арматура, бетон), довършителни работи, инженеринг и проектиране и интериорен дизайн.

На 05.11.2020г. Камарата на строителите в България награди фирма ИМОТИ ИНН ЕООД за НАЙ-ДОБЪР СТРОИТЕЛ НА ГОДИНАТА (за 2019г.).

Наградата беше връчена лично на управителя -инж. Мина Георгиева от председателя на ОБЛАСТНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО-гр. София - инж. Любомир Качамаков. Фирма Имоти ИНН ЕООД е на трето място в категория „Малки предприятия с оборот до 5 млн. лв.”

За повече информация и контакти с инж. Мина Георгиева, моля изпратете e-mail: office@imoti-inn.com или на тел: 0889574869, гр. София, кв. Лозенец, ул. Любата 19.

За контакти с инж. Мина Георгиева, моля изпратете e-mail: office@imoti-inn.com или на тел: 0889574869

Вижте повече

Работно време:


  • Понеделник - Петък: 9:00 - 17:00

  • Събота и Неделя: Почивни дни

Телефон:


  • Телефон: 02 42 36 073

  • GSM: 0889 574 869

  • Email: office@imoti-inn.com

Адрес:


  • ул. Любата №19
    кв. Лозенец, София

© Imoti Inn Ltd. Всички права запазени.