Imoti Inn

English

Статии и съвети за дома

Каменното великолепие във Вашия дом

Както знаем, още от дълбока древност, камъкът е сред първите строителни компоненти, познати на човечеството. По - интересен е фактът, че дори след всичките тези години, методът на приложение се е запазил все така автентичен и намира все по-голяма употреба в съвременния интериор на дома. Декоративните камъни много добре се съчетават със стъкло и дърво, което ги прави едни от най-универсалните материали за облицоване. Ако се подходи с фантазия и въображение, може да се открият неограничен брой възможности за вграждане на камъка в интериора. В тази статия, екипът на Имоти Инн ще Ви запознае с няколко красиви и нестандартни идеи за присъствието на камък в изтънчения модерен интериор. Независимо от стила във Вашия дом, бихте могли да използвате декоративен камък винаги, тъй като той позволява разчупеност и разнообразие от форми и съчетания. В това ще се убедите в следващите редове.

Преимущества на облицовките с декоративен камък са:

 • Уникална текстура и външен вид
 • Отлична звукоизолация
 • Възможност за избор на цвят
 • Лесно поставяне и дълготрайност

Най-важното предимство на естествените декоративни камъни за облицовка е това, че запазват своя външен вид с годините, без да се променят и не губят красотата и автентичността си.

Декоративна каменна стена

Декоративната каменна стена и каменните колони в дневната са отлично предложение, което намира приложение в по-просторните дневни. Ако разполагате с пространство, идеята за изграждане на каменна стена или колона е наистина един уникален начин да използвате този автентичен материал, придавайки му съвременен стил.

Усетете уюта и топлината във Вашата вила!

Планината, със своите красиви пейзажи, заснежени зими и уютни мигове с любимите хора, ни дава именно онова усещане за спокойствие, уют и топлина, от което всички ние имаме нужда. Вилата или хижата Ви могат да засияят, ако ги удостоите с великолепното присъствие на камъка - един естествен природен елемент, който може би ще се окаже, че е именно онова парченце от интериорния пъзел, което ви е липсвало! А ако във вилата Ви разполагате с камина, то със сигурност облицовката на стена с каменни елементи е правилното интериорно решение за Вас!

Изящни и вдъхновяващи бани с каменни стени

И не на последно място, когато става въпрос за стенна облицовка от естествен камък, трудно нещо може да се сравни с безупречния чар и ефирната елегантност на мрамора. Това безспорно е най-често използваният и най-предпочитан тип естествен камък за облицоване на съвременната баня. Стените от естествен камък внасят в атмосферата автентичността и очарованието на природата. Без значение дали искате да пренесете природата в своята баня или просто да й придадете непретенциозна атмосфера, каменната стена е перфектният вариант да го постигнете. Естественото очарование на камъка ще внесе в модерната баня усещане за спокойствие и релакс. Каменната облицовка често се комбинира с необработени масивни дървени греди на тавана, като по този начин се реализира единен и завършен дизайн. Вариантите, с които разполагате по отношение на типа естествен камък, са многобройни. До голяма степен това се определя от цветовата схема на банята и грижите, които ще имате време и възможност да полагате.

« Обратно

Вижте повече

Работно време:


 • Понеделник - Петък: 9:00 - 17:00

 • Събота и Неделя: Почивни дни

Телефон:


 • Телефон: 02 42 36 073

 • GSM: 0889 574 869

 • Email: office@imoti-inn.com

Адрес:


 • ул. Любата №19
  кв. Лозенец, София

© Imoti Inn Ltd. Всички права запазени.