Imoti Inn

English

Статии и съвети за дома

Стилно и разчупено осветление във Вашия дом

С динамичното развитието и напредък в областта на строителството и интериорен дизайн възникват все по-нови и интересни идеи, които изцяло променят стандартните представи за стил в дома. В тази статия, екипът на Имоти Инн е подбрал няколко уникални идеи за осветление в спалнята, ако желаете да внесете малко по-различна, разчупена, много успокояваща и впечатляваща атмосфера в дома си.

Така например, стенните панели стават все по-предпочитан метод за внасяне на идентичност в интериора. Показаната в ляво комбинация от дърво с интегрирано осветление създава един нежен шедьовър, който намира изключително подходящо място в спалнята и внася нов живот в стаята, създавайки усещане за спокойствие и хармония.

Стенните панели представят един красив подход за индиректно осветление, идващо иззад плоскостите. Дизайнът със стенни панели в спалнята създава лек намек за интериорна минималистичност, която все по-често намира място в домовете ни. Стенните панели придават живот и модерно звучене на стените, благодарение на техния 3D ефект. Те могат да се впишат чудесно във всеки интериор. Подходящи са както за домашни, така и за обществени помещения.

Ако първата ни идея за стенни панели Ви е харесала и сте готови да преминете още една стъпка напред, то изборът натази "пропукана" текстура с вградено осветление ще Ви впечатли дори повече. Тя ще внесе уникалност във Вашата спалня, придружена от много нежно и успокояващо усещане.

Следващата спалня разкрива великолепна гледка от нежно сияние, отвъд стъклена плоскост с красиви релефни форми, които изключително много наподобяват кристали. А начинът, по който светлината "наднича" през процепите е изключително красив и пленяващ. Каква прекрасна творческа идея! Впечатление правят и двата странични полилея, които хвърлят приглушена светлина върху таблите, служещи за нощни шкафчета. Така осветлението придава усещане за приказна атмосфера, приканваща за вълнуващи и запомнящи се сънища.

Ако сме успели да ви впечатлим и накараме да мечтаете, то нека ви помогнем да сбъднете мечтите си - Имоти Инн е вносител на иновативни интериорни елементи, които ще разнообразят и направят Вашия дом уникален. При нас може да намерите настилки за под, стени, 3D панели, опънати тавани, декоративни мазилки и други продукти внос от Италия, Испания, Естония, Англия, Германия и други европейски държави. Заповядайте в нашия дизайн център, където нашите консултанти ще Ви покажат мостри и ще получите професионално обслужване!

« Обратно

Вижте повече

Работно време:


  • Понеделник - Петък: 9:00 - 17:00

  • Събота и Неделя: Почивни дни

Телефон:


  • Телефон: 02 42 36 073

  • GSM: 0889 574 869

  • Email: office@imoti-inn.com

Адрес:


  • ул. Любата №19
    кв. Лозенец, София

© Imoti Inn Ltd. Всички права запазени.